Smeštaj gostiju

Udobnost na prvom mestu

Planirate posetu Zrenjaninu i tražite komforan i luksuzan smeštaj? Rezervišite svoj boravak u našim moderno opremljenim apartmanima. Izaberite datume dolaska i odlaska, broj soba i osoba, i mi ćemo se pobrinuti da vaš boravak bude nezaboravan. 

U našoj ponudi nalaze se luksuzno opremljeni apartmani i sobe sa svim neophodnim elementima i rekvizitima za Vaš prijatan boravak u njima. Svaki apartman poseduje televizor sa digitalnom televizijom, klima uređaj, kao i ostale sitnice koje će Vam pomoći da se opustite. Posebno se ponosimo sa apartmanom koji u okviru spavaće sobe poseduje i luksuznu đakuzi kadu sa masažerima u kojo ćete ne sumnjamo mnogo uživati.

Želite da rezervišete?

Proveli ste vreme pregledajući našu ponudu smeštaja, otkrivajući luksuz i udobnost naših apartmana i soba, i sada je pravo vreme da rezervišete svoje mesto za narednu posetu.

Bilo da putujete sami i želite udobnost naših jednokrevetnih soba, ili dolazite sa partnerom ili porodicom i želite prostranost naših dvokrevetnih soba i apartmana, restoran Citadela je pravi izbor za vas.

Isplanirajte svoje putovanje, izaberite datume i ostavite ostalo nama. Naš tim se raduje da će vam pružiti nezaboravan boravak, obogaćen vrhunskim uslugama i autentičnim gostoprimstvom.