O nama

Udobnost na prvom mestu

Restoran Citadela, smešten na adresi Novosadski Put bb, u Zrenjaninu, predstavlja idealno mesto za sve ljubitelje vrhunske kuhinje i prijatne atmosfere. Naš restoran, koji je nedavno renoviran, odiše modernim dizajnom, prostranošću i luksuzom koji će vas očarati na prvi pogled.

A la carte meni

Citadela vam nudi izuzetan „A la carte“ meni sa bogatom ponudom jela, čineći ga savršenim mestom za svaki obrok – od doručka do večere. Naš jelovnik je pažljivo osmišljen kako bi zadovoljio svačiji ukus, sa sekcijama koje uključuju doručak, hladna i topla predjela, supe i čorbe, paste i obrok salate, ribu, bifteke, jela sa roštilja, dnevne ponude, dodatne salate, priloge uz jela i dezerte. Posebno smo ponosni na našu ponudu jagnjećeg pečenja ili teletine pod sačem svakog četvrtka.

Pa, krenimo od tradicionalnih recepata koji su prenošeni s generacije na generaciju, dodajmo dozu modernih kulinarskih inovacija i sve to začinimo posvećenošću vrhunskom kvalitetu. Citadela se takođe može pohvaliti izvanrednom kartom pića koja sadrži odličan i širok izbor vina, kafa i ostalih toplih napitaka, ceđenih sokova, piva, rakija i ostalih žestina.

Restoran Citadela Zrenjanin

Mesto posebnih trenutaka

Osim restoranskog dela, Citadela nudi i smeštajne kapacitete. Naši moderni apartmani su potpuno opremljeni za ugodan boravak gostiju, pružajući vam luksuz i udobnost dok ste na putu.

Osim toga, Citadela je idealno mesto za organizovanje različitih događaja. Bilo da planirate svadbu, krštenje, proslavu rođendana, poslovnu prezentaciju ili konferenciju, naš restoran je savršen izbor. Sa kapacitetom od 180 sedećih mesta i mogućnošću prilagođavanja menija vašim željama, garantujemo vam događaj za pamćenje.

Pa, krenimo od tradicionalnih recepata koji su prenošeni s generacije na generaciju, dodajmo dozu modernih kulinarskih inovacija i sve to začinimo posvećenošću vrhunskom kvalitetu.