Usluge

Poštovani gosti i korisnici naših usluga, potrudili smo se da u modernom i komfornom ambijentu Vaš boravak učinimo što prijatnijim našim sledećim uslugama:

 

SALA ZA DORUČAK

Sedam dana u nedelji gostima je u ponudi bogat izbor jela i pića.
Doručak se služi od 06.30 do 10.00 časova.


RESTORAN

U veoma prijatnom i modernom ambijentu, gostima je na raspolaganju Ala-cart restoran svakog dana od 08.00 do 24.00 časa. U ponudi su specijaliteti domaće i internacionalne kuhinje sa vrhunskim domaćim i stranim vinima.


APERITIV BAR

U aparitiv baru svakodnevno od 08.00 do 24.00 časa, možete se opustiti uz raznovrsne napitke alkoholnog i bezalkoholnog pića, kao i raznih vrsta toplih napitaka, koktela i dezerata.


VIP SALA

Biznis korisicima na raspolaganju je i VIP SALA kapaciteta do 15 osoba. Sala je pogodna za odvojene poslovne sastanke, prezentacije, manje seminare. VIP sala je takodje u funkciji za diskretne ručkove bez prisustva drugih gostiju.


VEŠERAJ

Pružamo usluge pranja i peglanja. Sve informacije možete dobiti od našeg ljubaznog osoblja.


SEFOVI ZA ČUVANJE DRAGOCENOSTI

Kako bi vaše dragocenosti, novac, dokumenti, bili maksimalno obezbeđeni svaka soba je opremljena sefom.


NOVINE

Na recepciji svakodnevno možete naći aktuelne dnevne novine.


WIFI, KOPIRANJE I SLANJE FAXA

Svim gostima je omogućen besplatni pristup internetu kao i kopiranje i slanje fax-a.


USLUGE REZERVACIJE

Vašu rezervaciju možete izvršiti direktno preko booking.com, preko našeg sajta, slanjem rezervacije na naš mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , kao i na telefonski na broj + 381 23 521 000.


PARKING

Parking hotela raspolaže sa 50 mesta i besplatan je za goste.

 

PREVOZ SA AERODROMA

Svim našim gostima nudimo dodatnu uslugu transporta od aerodroma do našeg objekta. Transport se vršim modernim i udobnim vozilima visoke klase.
Ukoliko Vam je neophodna ova usluga, molimo Vas da Vašu rezervaciju izvršite unapred putem email-a:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  ili putem telefonskog poziva na broj + 381 23 521 000.