Citadela 023

Restoran ,,Citadela” osnovan je 1994 godine od strane porodice Matić.
 
U devetnaest godina postojanja uloženo je mnogo ljubavi, truda i energije.  
Postavivši vrlo visoke kriterijume, članovi porodice su se kroz rad sa gostima usavršavali, pratili trendove i konstantno napredovali.


Porodica je sebi postavila cilj – stvarajući i negujući tradiciju, domaćinski odnos prema gostima, odlična usluga i profesionalnost su uvek na prvom mestu.
Prateći trendove, industrijalizaciju u gradu u kome je osnovan i svakako potrebe savremenog čoveka, 2013-te godine objekat se u potpunosti renovira, proširuje, dobija moderan izgled i podiže stepen svoje usluge na jedan potpuno novi nivo.


Objekat zaokružuje svoju ponudu – renoviranjem postojećeg prostora i dogradnjom nove sale za ručavanje proširuje svoje kapacitete, a izgradnjom modernih i prostranih soba za spavanje postaje restoran sa konačištem – oaza mira van grada.

Nove potpuno opremljene sobe za spavanje, velika i moderna sala za ručavanje, poseban parking koji objekat poseduje, letnja bašta upotpunjena predivnom fontanom  predstavljaju savršen ambijent za proslavu venčanja, razne svečanosti a izdvojenost objekta od gradske vreve je idealna osnova za poslovne sastanke, okupljanja i promocije.


Restoran se može pohvaliti vrhunskom hranom i ljubaznim osobljem, koje će Vas dočekati u opuštenoj i prijatnoj atmosferi.

Dobro došli!